Fizetési opciók

Utánvét

Utánvétes rendelésnél a rendelt terméket utólag, a csomag átvételekor kell kifizetni (utánvétes fizetés esetében, 300 Ft-ot számolunk fel). GLS futárszolgálattal történő rendelés esetén a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával fizetni. Csomagpontra történő rendelés esetén pedig az átvevő ponton kell fizetni (készpénzben mindenhol lehetséges, de bankkártyás fizetésre nem mindegyik partnernél van lehetőség).

Bankkártyás fizetés

Lehetőség van online (és személyes vásárlásnál is) bankkártyával előre fizetni. Ebben az esetben a magyar fejlesztésű (de nemzetközi) Barion rendszeren keresztül biztonságosan és gyorsan rendezhetjük a vételárat. Sikeres fizetés után a csomagot elkészítjük és feladjuk, így átvételkor már nem kell érte fizetni!

Banki átutalás

A vásárlás véglegesítésével kapnak egy bankszámla számot, ahova el kell utalni a rendelt áru teljes értékét (szállítási díjjal együtt, amennyiben van). Ebben az esetben kérjük tüntesse fel a rendelés azonosító számát és a nevét is! Az átutalás megérkeztével  a csomagot elkészítjük és feladjuk, így átvételkor már nem kell érte fizetni!

Személyes vásárlás

A webáruházban található termékeket megvásárolhatják személyesen is (a termékek szinte mindig megtalálhatók a boltunkban (cím: 1036, Budapest Bécsi út 38-44. Nature Force bolt) is, de előfordulhat csúszás, illetve egyéb probléma a beszállítóknál, ezért érdemes előre érdeklődni telefonon). A boltban lehetőség van készpénzes és bankkártyás vásárlásra is!